Sabancı ve Koç Üniversitesine geziler

29 ve 30 Nisan tarihlerinde, Rehberlik Ekibi tarafından düzenlenen Sabancı ve Koç Üniversitesi gezilerine 11. sınıflardan yaklaşık 90 öğrencimiz katılmıştır.

Üniversite tanıtımları kariyer planlamasında önemli yol oynamaktadır. Bu vesile ile, öğrencilerimiz merak ettikleri kampüs hayatı, üniversiteye girişle ilgili kriterler, branşlar, yan dal ve çift ana dal fırsatları, değişim programları, iş dünyasındaki olanaklar ile ilgili birçok bilgiye ulaştılar.

Ziyaret sırasında, öncelikle üniversite öğrencileri ve eski mezunlarımız bir tanıtım gerçekleştirip öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Sonraki aşamada, öğrencilerimiz kampüsü gezme fırsatı bularak fiziki yapısını ve sosyal etkinlik alanlarını da tanıdılar.

Geziler sonrasında öğrencilerden alınan olumlu geri dönüşler motivasyonlarının arttığı ve hedeflerine yönelik yeni düşünceler eklendiği yönünde oldu.