NDS’de uzaktan eğitim başladı

Tüm dünyayı etkileyen Corona virüsü salgını nedeniyle okulların kapatıldığı bu dönemde öğrencilerimizin eğitim-öğretimden geri kalmamaları için 23 Mart Pazartesi sabahı itibariyle okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan uzaktan eğitime programına başladık.

Öğretmenlerimiz ara tatil dönemi sayılan 16-20 Mart haftasında NDS Bilgi İşlem Merkezi ve NDS Dijital Ortamda Eğitim Ekibinin desteğiyle uzaktan eğitimde kullanılan farklı programların özelliklerini öğrendiler; ders materyallerini hazırladılar; bu süreçte birbirlerine çok destek oldular.

23 Mart sabahı dersler başladığında öğrencilerimizin okulu ve öğretmenlerini ne kadar çok özlediğini anladık.

İçinde bulunduğumuz dönemde, okullarından uzakta da olsalar tüm öğrencilerimiz derslere aktif katılım gösteriyor, öğretmenlerinin verdikleri çalışma ve ödevleri eksiksiz yapıyor.

Zorunlu olarak evde kaldığımız bu dönemde öğrencilerimizin derslerinde ilerlemesi için büyük çaba gösteren tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimizin çalışmaları yapabilmesi için gerekli ortamı sağlayan velilerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail