NDS’de sosyal etkinliklerin tanıtımı

16 Eylül’de NDS’nin bahçesinde, çarşamba günleri 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileriyle yapılan sosyal etkinlikler tanıtıldı.

Öğrencilere bu yıl 34 sosyal etkinlik kulübünün tanıtımı yapıldı. Sürdürülebilir yaşam, Aşçılık, Sinema, Fransızca ve Türkçe Tiyatro, Sosyal Yardım, NDS Orkestrası, Satranç ya da Dans kulübü gibi bazısı uzun zamandır var olan, bazısı da yakın zamanda kurulmuş olan kulüpler öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Felsefe veya Osmanlıca gibi alanlara özel merakı olanların bu kulüplere ilgisi büyüktü.

Ayrıca, Kriminal Araştırma Teknikleri (Biyoloji) veya Robotik gibi yeni sosyal etkinlikler de bu tanıtımda yer aldı.

Öğrencilere İnternet üzerinden kendi seçimlerini yapmak ve tercih sırasına göre üç etkinlik belirlemek üzere birkaç gün süre verildi.