NDS’de Hazırlık Öğrencileri İçin Vincent de Lavenère’le Müzikal Hokkabazlık Atölyesi

18 Subat haftasında, NDS Hazırlık sınıfı öğrencileri, Fransa’dan şarkılı hokkabaz etkinliği için gelen Vincent de Lavenère’in canlandırdığı atölyelerde müzikal hokkabazlığın tekniklerini öğrenme fırsatı buldular.

Etkinlik, öğrencilerimize Fransızca dili hakkında edindikleri yeni bilgilerini özgün bir biçimde kullanabilme fırsatı verdi

Tenis topları, plastik balonlar, müzikli toplar, plastik torbalar bu hokkabazlık etkinliğinde kullanılan malzemelerdi. Şarkı ve ritim de etkinliğe eşlik ediyordu. Her bölümün sonunda, gönüllülerin çalışmalarını tekrarlayabildikleri ek bir oturum hakları vardı. Bu etkinliğin aynı zamanda amacı gelecek haziran ayında sanatçının ikinci gösterisi sırasında yirmi öğrencilik bir grubun katılacağı küçük bir gösteri sunmaktır.