NDS’de Çalışmak

Özel Notre Dame de Sion Fransız Lisesi iki büyük kültürün yüzyılı aşan ortak deneyimlerini çağdaş verilerle birleştirerek atılımcı çalışmalara imza atmayı ilke edinmiş bir okuldur.

NDS Eğitim Kadrosu branşında eğitimli ve yetkin, deneyim sahibi, ekip çalışmasına açık öğretmenlerden oluşur.

Okulumuza başvuruda bulunmak için öz geçmişinizi recrutement@nds.k12.tr adresine gönderebilirsiniz.

Fransızca ve Fransızca işlenen matematik ve fen dersleri öğretmen adaylarının öz geçmişlerini Fransızca olarak göndermeleri gerekmektedir. Söz konusu branşlar için Travailler à NDS bölümüne bakınız.

Herhangi bir branşta öğretmen açığı oluştuğunda bu bölümde ayrıca belirtilir.

Özel Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi 2022-2023 Öğretim Yılı İçin
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Başvurusunda Aranan Nitelikler:

*Alanında en az beş yıllık özel okul deneyimine sahip,
*Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliklerine göre TDE branşında öğretmen olarak atanabilir olan,
*Tercihen Yüksek Lisans ya da Doktora yapmış,
*Bilişim teknolojilerine hakim ve derste bu teknolojileri uygulayabilen,
*Ekip çalışması içinde yer alabilecek ve kültürlerarası bir ortama uyum sağlayabilecek,
*Edebiyat ve sanat etkinliklerini takip eden,
*Sosyal etkinliklerde görev alabilecek, proje tasarlayabilecek, yenilikçi adayların başvuruları değerlendirilecektir.

Başvurular 28/02/2022 tarihine kadar kabul edilecektir.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail