NDS’de CES’in Yıl Sonu Kutlaması

2018 takvim yılını kapatmak için CES Öğrenci Birliği, Sinan Can başkanlığında, 21 Aralık’ta lise öğrencileri için çeşitli eğlence programları düzenlendi.

Yılın son bayrak töreninin ardından kutlamalar pek çok kazanana güzel bir hediye ile seneyi tamamlama olanağı sunan tombala ile başladı.

Tercihlerine göre, öğrenciler daha sonra FİFA’nın futbol turnuvasını büyük salonda koca ekranlardan izleme, dans salonunda streslerinden kurtulma, takım hâlinde bir dizüstü bilgisayarla donatılmış hazine avına gitme, Gösteri Salonu’nda film izleme, güzelce süslenmiş yılbaşı ağacı veya farklı yeni yıl süsleri önünde fotoğraf çekilme, yüz boyama, panolara yılbaşı dileklerini bırakma veya yedikleri pizza, sandviç, patlamış mısır veya içtikleri salebi sindirmek için ip atlama gibi farklı oyunlara katılma olanağı buldular.

Yeni yılın bu son günlerinde herkesin eğlenebildiği bu hoş organizasyon için CES’e teşekkürler!