NDS’de CES Seçimleri için Son Hazırlıklar

12 Ekim tarihinde, 12 G’den CES Başkan adayı Can Sinan G., her seviye temsilcisinden oluşan ekibi eşliğinde, lisedeki Hazırlık sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Bu toplantı, Hazırlık sınıflarıyla tanışmayı, CES’in amaçlarını aktarmayı ve bu yıl ikinci bir aday bulunmadığından tek başlarına oylamaya katılacak yeni öğrencilerin sorularını cevaplandırmayı hedefliyordu.

Ayrıca bu toplantı, seçmen öğrencilerin Haz. A’dan Taylan S. ve Sabit Doruk G., Haz. C’den Çağla E. ve Bora G., Haz. E’den Birce Ş. ve Haz. F’den Nezih Arın A.’dan oluşan temsilci grubuyla tanışmalarına olanak tanıdı. Bu altı kişilik öğrenci grubu içinden sadece üç kişi Hazırlık sınıflarının temsilcileri olarak seçilecekler.

Seçim kampanyası Perşembe akşamına kadar devam edecek. Bu önemli günde görüşmek üzere...