NDS’de C.E.S.’in düzenlediği bilgi yarışması

5 Haziran’da Notre Dame de Sion Lisesinin Gösteri Salonu’nda C.E.S. tarafından « Questions pour un champion » (Bir şampiyona sorular) adlı bir bilgi yarışması düzenlendi.

Coğrafya, tarih, genel kültür, edebiyat veya fen dallarından seçilen sorular, bu yarışmanın organizasyon ve animasyonundan sorumlu olan C.E.S.üyeleri tarafından hazırlanmıştı.

Her sınıfı üç öğrenci temsil ediyordu ve sabah boyunca yarışmaya sırasıyla 10. sınıflar, sonra Hazırlık sınıfları, sonra da 9. ve 11.sınıflar katıldılar.

Eleme aşamalarındaki soruları başarıyla cevaplayan Haz F, 9 A, 10 D ve 11 B sınıflarının ekipleri finalde yarışmaya hak kazandılar. 10 D ve 11 B sınıfları, bilgileri eğlenceli bir şekilde tekrarlama biçimi olan bu yarışmayı önde bitirdi.

Bu güzel organizasyon için C.E.S.’i ve yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederiz.