NDS’de Alışılagelmişin Dışında Bir Yıl Sonu Töreni

NDS’deki Hazırlık, L1, L2 ve L3 sınıf öğrencileri, bu yıl ikinci dönemi noktalayan yıl sonu törenini alışılagelmişin dışında bir ortamda deneyimlediler. Her zaman olduğu gibi gösteri salonunda bir araya gelmek yerine, öğrenciler, idareciler ve öğretmenler, hafta boyunca seviyelerine göre önceden kararlaştırılan dört farklı gün ve saatte ekranları önünde buluştular.

Kısa bir giriş konuşmasından sonra her müdür yardımcısı, her sınıfta uzaktan eğitim dönemini üstün başarı ile tamamlayan öğrencilerin isimlerini okudu.

Ardından farklı ufuklara veya emekliliğe doğru yol almak üzere liseden ayrılan öğretmenlere duyulan sevgi ve saygının ifade edildiği duygu dolu anlara sıra geldi.

Heyecan ve sevincin bir arada yaşandığı bu anlardan sonra, Notre-Dame de Sion Lisesi Müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi, sırayla öğrencilere iyi bir yaz tatili dilediler ve önümüzdeki eğitim-öğretim yılında alışılmış koşullarda bir araya gelme arzularını ifade ettiler.