NDS’de Adnan Binyazar buluşması

9 Aralık 2016 tarihinde 11.sınıf öğrencilerimiz yazar, eleştirmen, eğitimci ve öğretmen Adnan Binyazar’la bir araya gelme fırsatına sahip oldu.

Bu sene 11. sınıflarımızın Dil ve Anlatım dersinde okudukları Masalını Yitiren Dev isimli anı romanın yazarı Adnan Binyazar, cuma günü son saat okulumuzda bizlerle birlikteydi.

Kendi kaleminden samimi bir biçimde çocukluğunun zorlu yıllarını anlattığı kitabında, okurlarına Anadolu’nun farklı yerlerinde ve İstanbul’da fakir bir ailenin çocuğunun hayat mücadelesini sunarken, gerçek hayattan aldığı karakterlerle de Türkiye gerçeğiyle yüzleşmemize imkan sağlıyor.

Masalı bozulan bütün çocukluklara perde aralayan yaşam öyküsünü büyük bir zevkle zaman zaman hüzünlenerek okuyan öğrenciler, yazarla tanışmaktan çok büyük memnuniyet duydular. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız.

Aslınaz Bakar 11C