NDS’de 2019 Yılı Yüzük Töreni

14 Mayıs tarihinde, 2019 yılında NDS’den mezun olacak 133 öğrencimiz Notre-Dame de Sion ailesine aidiyetlerinin bir simgesi hâline gelen geleneksel yüzük töreni için müdür ve öğretmenleri eşliğinde lisenin Büyük Salonu’nda yerlerini aldılar.

Okul Müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi söz almadan önce, L4 sınıflarından sorumlu Müdür Yardımcısı Aurélie Frau-Kozak, onları sıcak bir konuşmayla karşıladı. Janset Y. (12D), bu yıl mezun olacak arkadaşları adına bir konuşma yaptı.

Ardından her öğrenci, okul müdürleri veya öğretmenlerinin birinin elinden yüzüğünü aldı. Ayrıca bu tören boyunca başarılı öğrencilere her ders için kitap ödülleri dağıtıldı.

Tören bitiminde, hatıra fotoğrafları çekilmek üzere, öğrenci ve öğretmenler okulun büyük bahçesinde bir araya geldiler.