NDS Tanıtım Toplantıları

Notre-Dame de Sion’u yakından tanımak isteyen öğrenci ve veli adaylarına yönelik olarak okulumuzda dört tanıtım toplantısı düzenlenecektir.

Toplantılarda okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından yapılacak sunumun ardından, okul ve/veya kayıt sistemi ile ilgili sorulara yanıt verilecek, ardından veli/öğrenciler okulun farklı mekânlarını gezeceklerdir.

Bu tanıtım toplantılarına en fazla 120 öğrenci ve ailesi alınacaktır.

Bu tanıtım toplantılarından herhangi birine katılmak istiyorsanız, bilgi formunu doldurmak ve tercih ettiğiniz günü belirtmek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

Formu doldururken bir günü görmemeniz o günün kontenjanının dolduğu anlamına gelir.

TANITIM TOPLANTILARI İÇİN BİLGİ/RANDEVU FORMU

Bu tanıtım toplantılarının dışında, 18 Haziran -22 Haziran haftasında her sabah saat 10.00’da ve her öğleden sonra saat 14.30’da bir müdür yardımcısı ve/veya rehber öğretmen eşliğinde okulu gezmek ve okulla ilgili bilgi almak mümkündür.

Her gün/saate en fazla 10 öğrenci ve ailesi kabul edilecektir.

Bilgi formu tamamlanmadan okul gezisine katılım kabul edilmeyecektir.

Bu saatler dışında okul gezisi yapılmayacaktır.

Teyit için veli telefonla aranacaktır.

Aynı ismin sistemde iki kez görünmesi durumunda ilgili kişi arandığında seçimine bağlı olarak randevulardan biri silinmektedir.

Eski randevunuzu değiştirmek istiyorsanız veya toplantıya katılamıyorsanız, lütfen okula mail veya telefonla bilgi veriniz.

Bilgi formunu doldurmak ve randevu almak için tıklayınız.

OKUL GEZİSİ İÇİN BİLGİ/RANDEVU FORMU

Konu ile ilgili sorularınız için 0212 219 16 97 - 0212 231 26 16 numaralı telefonlardan Öğrenci İşlerini arayabilir veya ndskayit@nds.k12.tr adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.