NDS Tanıtım Toplantıları

Lise tercihlerinde Notre-Dame de Sion’u düşünen 8. sınıfı bitirip LGS’ye girecek olan öğrencilere ve velilerine yönelik olarak okulun eğitim sisteminin, akademik ve sosyal olanaklarının, kariyer planlama çalışmaları ile üniversite başarılarının tanıtılacağı bilgilendirme toplantıları planlanmıştır.

Toplantı tarihleri

olarak belirlenmiştir.

Bu toplantılardan herhangi birine katılım için linki verilen formu doldurunuz.

Toplantılarda idareci, öğretmen ve öğrenci katılımıyla 20 dakikalık genel bilgilendirmenin ardından, gruplara ayrılarak okul gezilecek ve bu sırada varsa öğrenci/veli adaylarının soruları yanıtlanacaktır.

Yukarıda verilen toplantı tarihleri dışında, 25-26-27-28 Haziran tarihlerinde her sabah saat 10.00’da ve her öğleden sonra saat 14.30’da bir müdür yardımcısı veya bir rehber öğretmen eşliğinde okulu gezmek ve okulla ilgili bilgi almak mümkündür.
Bu gün ve saatlerden herhangi biri için randevu almak istiyorsanız linki tıklayarak formu doldurunuz.
Her gün/saate en fazla 10 öğrenci ve ailesi kabul edilmektedir.
Formu doldururken bir günü görmemeniz o günün kontenjanının dolduğu anlamına gelir.

Bu gün ve saatler dışında okul tanıtım toplantısı yapılmayacaktır. (Talep olması durumunda 28 Haziran’dan sonra yeni gün ve saatler açılabilir.)
Form doldurulmadan okul tanıtım toplantılarına katılım kabul edilmeyecektir.

Randevunuzu değiştirmek istiyorsanız veya toplantıya katılamıyorsanız, lütfen okula mail veya telefonla bilgi veriniz.

Konu ile ilgili sorularınız için 0212 219 16 97 - 0212 231 26 16 numaralı telefonlardan Öğrenci İşlerini arayabilir veya ndskayit@nds.k12.tr adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.