NDS Sürdürülebilir Yaşam/Çevre Kulübü Dünya Çevre Günü’nde “International Caretakers of the Environment” Çevre Konferansına katıldı

International Caretakers Of The Environment 5 Haziran Dünya Çevre gününde Covid 19 perspektifi ile içgörü ve öngörü webinarı gerçekleştirdi.

Sürdürülebilir Yaşam/Çevre Kulübü öğrencilerinden Lara, Berra, Elis Mina danışman öğretmenleri Seval Erol ile birlikte konferansa online olarak katıldı.

Türkiye’den TED, Saint-Michel, Saint-Joseph, Robert Kolej, Üsküdar Amerikan okullarının çevre kulüplerinin de bulunduğu etkinlikte Covid 19 ile birlikte çevrenin nasıl etkilendiği ve bundan sonra yapılması gerekenler detaylı olarak görüşüldü.

5 Haziran Dünya Çevre günü, yapılan bu uluslararası konferans ile daha bir anlam kazanmış oldu.