NDS St-Benoît’daki 3. Dijital Bahar’a katıldı

Bu yıl NDS yine İstanbul Saint-Benoît Lisesi tarafından 24-25 Şubat tarihlerinde üçüncüsü düzenlenen Dijital Bahar’a katıldı.

İstanbul, İzmir, Ankara’daki Fransız ortaokul ve liseleriyle birlikte (Finlandiya, Kanada, İran, Yunanistan ve Çin olmak üzere) yurt dışından da okulların temsilcileri vardı ve 2017’nin teması “Sınıfta Oyun”du.

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesinin EBİT koordinatörü Elisée Reclus ile Fransızca koordinatörü Marc Sutra da katılımcılar arasındaydı.

Elisée Reclus, BBC’nin ’’microbit’’iyle algoritmalara giriş üzerine bir atölye çalışması sundu. Marc Sutra ise, Adobe Pro ile kapsamlı bir ders (metin, görüntü, ses, video ...) gerçekleştirilmesi konusunda bir atölye çalışması yaptı.