NDS Sosyal yardım kulübü Enka sosyal sorumluluk projesi sempozyumuna katıldı

« NDS Sosyal Yardım Klübü olarak aramızdan 4 kişi seçtik ve bu 4 kişiyle beraber 15 Mart tarihinde Enka Okulları Sosyal Sorumluluk Projesi Sempozyumuna katıldık.

Sempozyumda öncelik olarak okulların sosyal yardım kapsamında yaptıkları projeleri dinledik ve bu konu hakkında fikir edindik. Bu sunumlardan sonra yardım kuruluşları hakkında bilgi edinerek bir sonraki etkinliğe zemin hazırladık.

Sunumlar bittikten sonra herkes yardım kuruluşlarına dağıldı. Bu yardım kuruluşlarının temsilcileri bize kendileri hakkında bilgi verdiler ve hep birlikte bu kapsamda nasıl bir proje üretebileceğimiz hakkında beyin fırtınası yaptık. Her grup bir proje çıkardıktan sonra bunun sunumunu yaptı ve herkesi bu proje hakkında bilgilendirdi.

Böyle bir projeye katıldığımız için çok mutluyuz. Bize çok şey kattı. Hem yeni kuruluşlar tanımış olduk hem de yeni insanlar tanıdık. Projelerimizi hala devam ettiriyoruz ve grubumuzla iletişim içerisindeyiz. »

Begüm Şerbetçi 11C