NDS, Saint-Benoît Lisesi’nin düzenlediği 10. Atatürk’ü Anma Spor Festivali’ne katıldı

4-10 Aralık 2017 tarihleri arasında, Saint-Benoît Fransız Lisesi’nin düzenlediği Ata’yı Anma Spor Turnuvası’na Türkiye’deki tüm Fransızca eğitim yapan okullar katıldı.

Takımlarımız turnuvada birçok başarı elde ettiler: masa tenisi kız takımı 1.’lik; kız basketbol takımı 1.’lik; satranç takımı 2.’lik; futbol takımı 2.’lik; erkek basketbol takımı 3.’lük, erkek voleybol takımı 3.’lük; kız voleybol takımı « fair play » ödüllerini kazandılar. Eski mezunlardan oluşan kız voleybol takımımız, turnuvayı ikincilikle tamamladı.

Tüm takımlarımızı başarılarından dolayı kutluyor, turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.