NDS Aşçılık Kulübü’nün Pizza Atölyesi

11 Nisan 2018 tarihinde NDS Aşçılık Kulübü öğrencileri Zincirlikuyu’daki Zorlu Alışveriş Merkezi’nde bulunan Eataly’de pizza yapımıyla ilgili bir yemek atölyesine katıldılar.

Mayalanması için eve götürdükleri pizza hamurunu hazırlamaya başlamadan önce, kulüp rehber öğretmeni Ani Benglian eşliğinde öğrenciler ilk önce eğitmenlerin verdikleri bilgileri dinlediler.

Ardından önceden hazırlanmış hamurlar, öğrencilere dağıtıldı. Hamurlardan bazıları açılıp üstü boş şekilde pişirildi ve nutella veya parmesan gibi malzemeler sonradan üzerlerine eklendi.

Sonunda, kendi tercih ettiği garnitürle pizza yapması için her katılımcıya başka hazır hamurlar dağıtıldı.

Pizzalar pişince, sıra hepsinin tadını bakmaya geldi!