NDS MUN/EYP Kulübü Samsun TED Kolejinin NSC’ye katıldı

Okulumuz MUN/EYP kulübü olarak Samsun TED Kolejinin düzenlemiş olduğu NSC (Ulusal seçim) ’e toplam 5 öğrencimiz ile Charles Delort öğretmenimiz eşliğinde 13-16 Nisan tarihleri arasında katıldık.

Öğrencilerimiz sırasıyla ENVI (Avrupa Parlamentosu Çevre, Halk Sağlığı ve Gıda Güvenliği Komitesi), AFET (Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi), CULT (Avrupa Parlamentosu Kültür ve Eğitim Komitesi), JURI (Avrupa Parlamentosu Hukuk İşleri Komitesi) ve IMCO (Avrupa Parlamentosu İç Pazar ve Tüketiciyi Koruma Komitesi) komitelerinde yer aldılar.

Geçen seneki başarımızı bu sene de devam ettireceğimizden hiç şüphemiz yok zira öğrencilerimiz çok emek verdiler ve okulumuzu çok iyi bir şekilde temsil ettiler. Ulusal seçim sonuçlarını önümüzdeki ay bilgilendirme maili ile öğreneceğiz.

Nil O., 11E