NDS Hazırlık öğrencileriyle yıl sonu töreni

17 Haziran’da NDS Hazırlık sınıfı öğrencileri geleneksel yıl sonu ödül törenine katılmak üzere Gösteri Salonu’nda buluştular.

Bir gün önce olduğu gibi, Okul Kurucu temsilcisi Sör Monique, Okul Müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi yine bu törende öğrencilerle birlikteydiler.

Hazırlık sınıfları Müdür Yardımcısı Gizem İnanç eşinin yurt dışındaki görevi nedeniyle okuldan ayrılacağı için son kez öğrencileriyle buluştu.

Hazırlık öğrencileri yaptıkları konuşmada hem öğretmenlerine teşekkür ettiler hem Fransızca’yı ne kadar iyi bir düzeyde öğrenmiş olduklarını tüm öğretmenlerine bir kez daha göstermiş oldular.

Onur ve sınıf birinciliği ödüllerinin, takdir belgelerinin verilmesinden sonra öğrencilere eğitim yılı boyunca katıldıkları etkinliklerle ilgili başarı sertifikaları dağıtıldı.

Tören, müdür ve Türk müdür başyardımcısının konuşmalarının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.