NDS Hazırlık öğrencileri Oryantasyon Oyunu için Tarabya’daki Fransız Bahçesi’nde - 15 Eylül 2015

15 Eylül günü, NDS Hazırlık sınıfı öğrencileri, müdür yardımcısı Gizem İnanç, rehber öğretmen Sarem Şeşetyan, Fransızca ve Beden Eğitimi öğretmenleri ve Gösteri Salonu koordinatörü Fabienne Altınok ile birlikte, geleneksel Oryantasyon Oyunu için Tarabya’daki Fransız Bahçesi’ne gittiler.

Farklı renklerle temsil edilen 10 ekip oluşturulmasından sonra, her bir ekip,kendilerini bekleyen 10’ar dakikalık 10 oyun ile ilgili yönerge konusunda bilgilendirildi.

Program petank, basketbol, futbol, mini golf, masa tenisi ve badmington gibi oyunları içeriyordu.

Öğrenciler yorgunluklarını keyifle yapılan piknikle attıktan sonra okullarına döndüler.