NDS Hazırlık Sınıfları için İngilizce Doğaçlama Tiyatro Gösterisi

Bu yıl NDS’ye bir yenilik daha eklendi: Doğaçlama bir tiyatro temsili gerçekleştirmek için İngilizce bölümü İngiliz ve Amerikalılardan oluşan nitelikli bir genç komedyen ekibine çağrıda bulundu.

Böylelikle Hazırlık sınıfı öğrencileri, İstanbul’a yerleşmiş ve on beş yılı aşkın süredir eğitsel etkinliklerde bulunan « The Clap » adlı İngilizce konuşan topluluğun doğaçlama gösterisine katıldılar. Temsilden en iyi şekilde yararlanabilmek amacıyla, öğrencilerimiz üç gruba ayrıldılar: 13 Kasım’da A ve B, 17 Aralık’ta E ve F ve 2 Ocak’ta ise C ve D sınıfları.

Komedyenler dikkate değer bir performans sergilediler. Öğrenciler ise doğaçlamanın temasına uygun olarak oyuncularla oynamak üzere sahneye çıktılar.

İngilizce gerçekleşen bu orijinal tiyatro temsilinin içeriği; oyun, doğallık ve gülmece üzerine odaklandı. Tüm sınıflar, Shakespeare’in dilinde gerçekleşen bu sanatsal buluşmaya etkin bir şekilde katıldılar.