NDS Hazırlık Sınıfları Şiir Dinletisi

3 Haziran’da Hazırlık sınıfı öğrencileri, arkadaşlarının hazırladığı “Şiir Dinletisi”ni izlemek için NDS Gösteri Salonu’nda bir araya geldiler.

Hazırlık sınıflarından istekli öğrenciler yıl içinde Türkçe öğretmenleri Ulya Tabaklar ve Gülhuma Savaş rehberliğinde bu şiir gününe hazırlandılar.

Nazım Hikmet, Cahit Sıtkı Tarancı, Can Yücel, Behçet Necatigil, Attila İlhan gibi pek çok tanınmış şairin şiirlerinin yanında, ünlü Fransız şair Victor Hugo’nun da bir şiiri dinletide yer aldı. Yalnızlık, sevgi, İstanbul, memleket, aile gibi temaların işlendiği şiirler öğrenciler tarafından başarıyla seslendirildi.

Şiirlerin sunumu arka planda yer alan slaytlar ve müzik parçaları eşliğinde gerçekleştirildi.

Şiir Dinletisi’ne katılan öğrencilerimizin adlarını aşağıda bulabilirsiniz. Bu güzel dinletiyi bizlerle paylaştıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

HAZIRLIK A

Melis Salmanoğlu, Romina Gürkan, Dila Özen ve Türküm Türkkan

HAZIRLIK B

Atahan Küçük, Hakan Aknesil , Selin Dedeoğlu, Alara Erbaşar ve Deniz Gökdemir