NDS Çevre Kulübü’nün Projesi yararına sahnelenen «Ionesco’nun Sıkıntısı» adlı tiyatro oyunu

NDS Okul Aile Birliği ve öğrenci velisi Nesrin Aksu’nun katkılarıyla, 17 Nisan günü okulumuzda Çevre Kulübü’nün Ortaburun Köyü Kalkındırma Projesi yararına «Ionesco’nun Sıkıntısı » adlı bir tiyatro oyunu sahnelendi.

Çevre Kulübü üyesi ve 11 F sınıfı öğrencisi olan Suzan Bihter Orağlı, izleyicilere geceyle ilgili ayrıntılı bilgi verirken, bu gecenin düzenleniş amacından da söz etti.

« Tiyatro Yüz » Kumpanyası, Ionesco’nun “Kel Şarkıcı” ve William Shakespeare’in “Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası” adlı oyunlarından seçilen metinlerin kolaj bir uyarlaması olan bu komediyi ücretsiz olarak oynamayı kabul etti.

Bilet satışlarından elde edilen ve yapılacak onarım çalışmalarının yarısını karşılayan gelir, Kocaeli yakınındaki Ortaburun Köyü okulunun tadilatında kullanılacaktır.

Tiyatro kumpanyasına ve bu projeyi düzenleyenlere katkılarından dolayı en içten teşekkürlerimizi sunarız.