NDS 9. sınıf öğrencileri 4 Mayıs 2016’da bağımlılıklar konulu iki konferansa katıldı

Okulumuzda her yıl, 9. sınıf öğrencilerine yönelik olarak İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp bölümü Başkanı Prof. Dr. Şevki Sözen tarafından verilen bağımlılıklar konulu iki konferans düzenleniyor.

Uyuşturucu gibi, sigara ve alkol bağımlılık ve alışkanlıklarının, ama aynı zamanda telefon, video oyunları ve televizyon bağımlılıklarının da öneminin ve neden olabileceği hasarın bilincinde olan Notre Dame de Sion Fransız Lisesi, bilgilendirme yoluyla önlem almaya önem vermektedir.

Pof. Dr. Şevki Sözen 4 Mayıs’ta çeşitli bağımlılık türlerini sunup anlattıktan sonra gençlerin kendisine yönelttiği çok sayıdaki soruyu da yanıtladı.