Medyatek’te Yılbaşı Eğlencesi ve Sürprizleri

Yılbaşı vesilesiyle NDS’deki dinamik Medyatek ekibi, lisenin öğrenci ve öğretmenlerine küçük eğlence ve sürprizler hazırladı.

Medyatek’te tüm lise öğrencilerinin fotoğraflarından oluşan orijinal bir yılbaşı ağacı kuruldu.

Ayrıca Medyatek’in Instagram (nds_mediatheque) hesabına kayıtlı öğrenci ve öğretmenlere organizatörler tarafından ev yapımı yılbaşı bisküvileri armağan edildi.

Bunların yanı sıra, 19 Aralık’ta büyük teneffüs boyunca buraya gelen ziyaretçilere Fransızca ve Türkçe olarak hazırlanan çantalar hediye edildi. Çantalardan her biri; kitap, dergi, CD ve DVD gibi pek çok sürprizle doluydu. Bu armağanlar, yılbaşı tatilinde öğrenci ve öğretmenlere yeni şeyler okuma ve dinleme keyfini hatırlatmış oldu.