MUN/EYP 2. Dönem Çalışmaları

Okulumuz MUN/EYP Kulubü olarak 2. dönemde de çevirim içi olarak kulüp çalışmalarımıza devam ediyor, aktif şekilde konferanslara katılıyoruz.

Kulüp saatlerimizde çevirim içi MUN konferansları düzenleyip özellikle yeni katılan kulüp öğrencilerimize öncülük yapıyoruz. Bu dönem hem eski hem de yeni kulüp öğrencilerimiz EYP konferanslarına katıldı; önümüzde katılacağımız yeni konferanslar için öğrencilerimiz çok motive ve gayretliler.
Kulüp öğrencilerimizden 10. sınıflardan Elis Ç. EYP Avusturya Styria ve EYP Slovenia konferanslarına, 11. sınıflardan Baran K. EYP Continuum ve EYP 101 4th Digital Session’a, 10. sınıflardan Efe B. RCIMUN’a ( Robert Kolej ) katıldı.

Her koşulda çalışmalarını ilgi ve başarıyla sürdüren öğrencilerimizi kutlar; rehber öğretmenleri Seçil Güvenç’e çok teşekkür ederiz.