Lal Karaalioglu, piyanist

29 Eylül 2022, 19:30

| Konser , Klasik müzik , Rezervasyon ile

Dikkat: Konser tarihindeki mevcut sağlık koşulları ve yürürlükteki mevzuat saklı kalmak koşuluyla, katılım sadece rezervasyonla mümkündür.

İç mekânda gerçekleşen etkinliklerimize kademeli olarak yeniden başlamayı planladığımız bu süreçte, misafirlerimizi kabul etme kapasitemiz sosyal mesafe kuralları ve konserin huzurlu bir ortamda gerçekleşmesini sağlayacak olanaklarla sınırlıdır. Rezervasyonlar için gerekli link, konserden bir hafta önce çevrim içi yayınlanacaktır.
Kabul edilen seyirci sayısının izin dâhilindeki kapasiteyi hiçbir zaman aşmamasını sağlamak için, rezervasyonlar sadece çevrim içi yapılabilir. Telefonla rezervasyon kabul edilmez.

Sağlık koşullarındaki değişim ile resmî makamların talimat veya tavsiyeleri doğrultusunda, konser her zaman iptal edilebilir veya başka bir tarihe ertelenebilir. Bizi takip ederek bu konudaki güncellemelerimizden haberdar olabilirsiniz.

Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali Akademisi ve İstanbul Orchestra’Sion - Uluslararası Piyano Yarışması iş birliği çerçevesinde, Notre-Dame de Sion Lisesi piyanist Lal Karaalioğlu’nu konser vermek üzere davet ediyor.

MUZIO CLEMENTI (1752 - 1832)
Piyano Sonatı Op. 24 No. 2
FRANZ SCHUBERT (1797 - 1828)
Piyano Sonatı D 664 Op. 120

***Ara***

FRÉDÉRIC CHOPIN (1810 - 1849)
Mazurkalar Op.59
Barcarolle Op. 60
Scherzo Op. 31 No.2

Lal Karaalioglu, piyano

1998 yılında İstanbul’da doğan Lal Karaalioğlu, 2005’te İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın yarı zamanlı programına kabul edilerek Ayşen Katipoğlu’nun öğrencisi oldu. İlk orkestra ile konserini, 2016 yılında Ender Sakpınar yönetiminde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile verdi. 2017’de hem Alman Lisesi’nden hem İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olarak Almanya’da Hochschule für Musik, Theater und Medien Hannover’de Prof. Ewa Kupiec’in sınıfına kabul edildi. Eğitimi süresince birçok ustalık sınıfına ve yarışmaya katılmış olan Lal, 2019 yılında İtalya’da düzenlenen “Orbetello Junior Piano Competition”da 2.lik , “César Franck International Piano Competition”da 3.lük ödülü aldı. Türkiye’de İdil Biret, Gülsin Onay, Hüseyin Sermet; yurtdışında (İtalya, Polonya, Belçika, İspanya..) Akiko Ebi, Ewa Poblocka, Howard Shelley, Jean- Claude Vanden Eynden ve daha birçok isimle çalıştı. "Deutschland Stipendium" ve "Fondation Clavarte" burslarına layık görüldü. 2021 yılında İKSV’nin "Yarının Kadın Yıldızları" projesinde yer almaya hak kazanan 13 genç kadın müzisyenden biri olarak seçilen Lal, İstanbul Müzik Festivali kapsamında gerçekleşen konserde yer aldı. Projede birlikte çaldığı Elfida Su Turan (Keman) ve Beliz Güney (Çello) ile "Trio Hera" olarak konserler vermektedir. 2022 yılında düzenlenen Adana Rhapsody Uluslararası Piyano Yarışması’nda kendi kategorisinde birincilik ve "Grand Prix" ödüllerine layık görülen Lal Karaalioğlu, Türkiye’de ve "Weltklassik am Klavier" sanatçısı olarak Almanya’da resitallerine devam etmektedir.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail