Istanbul International Chamber Choir

13 Aralık 2011, 19:30

| Konser , Bilet : 20 TL

Biletler (20TL) , konser başlamadan bir saat önce Notre Dame de Sion Fransız Lisesi girişinde satışa sunulacaktır.

Konserin tüm geliri Taksim’deki Iraklı Mülteciler Okulu Don Bosco’ya ayrılacaktır.

Istanbul International Chamber Choir

Şef: Anderske Kaspersma / Piyano: Olga Rotari

Bu koro 2009 sonbaharında kurulmuştur. En az yedi farklı milletten 20 –25 kadar kadın koristin bulunduğu renkli bir korodur. Repertuvarında klasik şarkılar, hafif klasikler, caz, gospel ve pop müzik bulunmaktadır. Koro haftada bir kez Rumeli Hisarında prova yapmaktadır. Konser gecesi koroya Moldavyalı piyanist Olga Rotari eşlik edecektir.

Koro Şefi, Anderske Kaspersma Lirik Şan dalında müzik mastır diplomasını La Haye Kraliyet Konservatuvarından almış ve birkaç yıl Hollanda ve Almanya’da solist olarak çalışmıştır.

Dört yıl önce Türkiye’ye yerleşen ve kariyerini İstanbul’da sürdüren Anderske Kaspersma, bir taraftan müzik ve şan öğretmenliği yapmakta, diğer taraftan da konserlere hazırlanmaktadır.

İstanbul’da uluslararası kadın şan seminerleri düzenledikten sonra, IICC Korosunu kurmuştur.

Program:

Gloria in excelsis Deo

Away in a manger

Ding dong merrily on high

Il est né le divin enfant (arr. par J. Rutter)

Star carol

*** Intermezzo musicale ***

Carol of the bells

White Christmas

Fa la la

First Snow

Pastorcito de Navidad (solo: Nadia Bounasser)