İngilizce Eğitim Yapan Üç Üniversitenin NDS’de Tanıtımı

Bu ekim ayı başında, İngilizce konuşulan ülkelerde üniversite eğitimi konusunda danışman ve 10. sınıflarından sorumlu Müdür Yardımcısı Mirey Aji Derkazez, University College London, University of British Columbia et Boston University’nin öğrencilere tanıtılması amacıyla üç toplantı düzenledi.

Bu üniversiteleri yakından tanımak isteyen 9, 10, 11 ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik ilk toplantı, Chris Castiglioni’nin katılımıyla UCL (University College London) ile ilgili olarak 5 Ekim’de gerçekleşti.

Bunu takiben, ayın 9’nda, 9., 10., 11. ve 12. sınıf lise öğrencilerinin uluslararası istihdamından sorumlu Orçun Altıntaş tarafından Vancouver’deki (Kanada) University of British Columbia’nın tanıtımı yapıldı.

Son olarak da 11 Ekim’de, Müdür Yardımcısı Liam Wolter McCartney tarafından ilgili 9 . ve 10.sınıf öğrencilerine yönelik olarak Boston Üniversitesi tanıtımı gerçekleşti.