Hazırlık Sınıflarıyla Tarabya’da geleneksel oryantasyon oyunu ve piknik 29 Eylül’de gerçekleştirdi

Fransızca, Beden Eğitimi, Matematik ve İngilizce öğretmenleri; Hazırlık müdür yardımcısı Yeşim Özçubukçu ve Hazırlık sınıfları Rehberlik Danışmanı Sarem Şeşetyan eşliğinde Hazırlık sınıflarımız 29 Eylül 2016’da, Tarabya’da geleneksel olarak düzenlenen oryantasyon oyununda bir aradaydılar.

Hazırlık A sınıfından Ece Özsoy izlenimlerini şöyle anlattı:

“Sosyal aktiviteleri çok seven kıpır kıpır bir insanımdır. Bu pikniği duyunca inanılmaz heyecanlandım ve mutlu oldum çünkü hem eğlenme hem de diğer Hazırlık öğrencileri ile tanışma fırsatım olacaktı. Ayrıca takımların farklı sınıftaki öğrencilerden oluşturulmuş olması da daha çok kişiyi tanımamı sağlayacaktı.

Sarı bir tişörtü bulmakta biraz zorlansam da (!) kurallara uymak için bir tane aldım. Sınıflarımızda kimin ne getireceğini belirlemek için iş bölümü de yaptık. Geriye bir tek perşembe günü tişörtü giyip yemekleri getirmek kalmıştı.

Perşembe günü sabah servislere bindik ve Fransız Bahçelerine geldik. Burası inanılmaz güzel, doğal,temiz ve cıvıl cıvıl bir ortamdı. Kurallar açıklanıp takımlar toplanınca oyun başladı. İlk başta oyunun heyecanına kapılıp çok koşup yorulsak da, bu oyunlar tanımadığım insanlarla tanışmamı, kişilikleri hakkında bilgi edinmemi, aynı zamanda da eğlenmemi sağladı. Oyunların çoğunun Fransızca olması da bu oyunları ilginç hâle getirdi.

Oyunların sonunda hepimiz çok yorgun ama mutluyduk. Birlikte şenlik havasında keyifli bir yemek yedikten sonra birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı da bulduk. Benim için bu gezi inanılmaz yararlı ve eğlenceli oldu.

Okuluma bu geziyi planladığı için çok teşekkür ediyorum; umarım tekrar böyle bir organizasyonda bir araya geliriz.

Gün sonunda artan yiyeceklerin en uygun şekilde değerlendirilmesi için öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz gerekli özeni göstererek çalıştılar. Beraber kurduğumuz sofrayı beraber ihtiyacı olanlarla paylaştık."