Hazırlık Öğrencileri için Tarabya’daki Entegrasyon Günü

Eğitim-öğretim yılı başında, tüm NDS Hazırlık öğrencileri, Tarabya’daki Fransız Bahçelerinde kendilerine yönelik olarak düzenlenen geleneksel entegrasyon gününe katıldılar.

Beden Eğitimi öğretmenlerince planlanan geziye seviyenin birçok öğretmeni katıldı.

Farklı renklerle ayırt edilen ve katılımcı tüm sınıf öğrencilerini kapsayan 10 ekip oluşturuldu. Ardından, düzenlenecek 10 farklı yarışma ile ilgili genel bilgiler herkesle paylaşıldı.

Petank veya basketbol gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra, programda kaşıklarla oynanan masa tenisi, koordinasyon alıştırmaları, adam asmaca, kulaktan kulağa ve resim yarışması gibi farklı eğlenceler yer alıyordu.

Turuncu ekip, günü galibiyetle noktaladı. Tüm öğrencileri içtenlikle kutluyoruz. Özgün etkinliklerle dolu sabah, güzel bir piknikle tamamlandı.