Hazırlık Öğrencileri için Tarabya’da Oryantasyon Oyunu

13 Eylül 2018 tarihinde, tüm NDS Hazırlık öğrencileri kendileri için düzenlenen geleneksel oryantasyon oyununda yer almak üzere Tarabya’daki Fransız Bahçesi’ne gittiler.

Etkinlik, Fransızca ve Beden Eğitimi öğretmenleri, Müdür Yardımcısı Yeşim Özçubukçu, Hazırlık sınıfları Rehberlik Sorumlusu Sarem Şeşetyan ve Tiyatro Öğretmeni Hélène Köroğlu eşliğinde gerçekleşti.

Önce, her biri ayrı renkle temsil edilen ve her sınıftan öğrenciyi kapsayan on kadar ekip oluşturuldu; ardından 10 farklı yarışla ilgili yönergeler herkese dağıtıldı.

Program, petank veya basketbol gibi geleneksel oyunların yanı sıra, kaşıkla oynanan pinpon, koordinasyon alıştırması, adam asmaca, kulaktan kulağa oyunu ve resim yarışması gibi farklı eğlenceli etkinlikleri kapsadı.

Kırmızı takım, yarışı başarıyla tamamladı. Takım temsilcileri ve tüm öğrencileri kutluyoruz. Bu özgün etkinliklerle dolu sabah eğlencesi bir piknikle noktalandı.