Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizden Yepyeni bir BLOG

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi hazırlık sınıfı öğrencileri, okul içi ve okul dışı aktivitelerden edindikleri izlenimleri, arkadaşlarıyla ve aileleriyle Fransızca olarak paylaşmalarını sağlayan yeni bir blog sayfası açtı.

Öğrencilerimizin fikir ve deneyimlerini Fransızca kaleme alarak paylaşmalarını hedefleyen bu proje, aynı zamanda dijital çağın sunduğu farklı iletişim yöntemlerini de kullanma becerisi kazandırıyor. Gerçekleştirdikleri bu başarılı girişimden ötürü NDS öğrencilerini ve öğretmenlerini yürekten kutluyor, yazı ve yayın çalışmalarındaki emeklerini takdir ediyoruz.

Fransızca öğrenme sürecini destekleyen bu yeni platform sayesinde öğrenciler birer köşe yazarına dönüşürken, biz okuyucular da yazılan makaleler aracılığıyla onların dünyasına giriyor gerek okul etkinlikleri gerekse sanat, edebiyat, sporla ilgili görüşlerini birinci ağızdan dinleme fırsatı buluyoruz.

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi 10 yılı aşkın süredir eğitim teknolojilerinin verimli kullanımı konusunda ciddi adımlar atarak öğrencilerine hem okulda hem de okul duvarlarının ötesinde bir öğrenme deneyimi sunuyor. Öğrencinin derse aktif katılımını sağlayan dijital pedagojiyi geleneksel eğitimle harmanlıyoruz.

Tüm öğrenci, mezun, öğretmen ve velilerimizi bu ilgi çekici yazı ve yayın hikayesini keşfetmeye ve blog yazılarını okumaya davet ediyoruz :

Blogumuz ilham veren Fransızca yazılarla güncellenmeye devam edecek!