Güncel Önkayıt Listesi

Kontenjan açığımız bulunmamaktadır. Kontenjan açığı oluşması durumunda internet sitemizden duyuru yapılır.

Kontenjan açığı: 0 öğrenci ( bu bölüm otomatik güncellenmemektedir, lütfen kayıtlı öğrenci listesine bakınız.)

21 Ağustos Pazartesi’den itibaren kontenjan açığı bulunması durumunda nakil yoluyla okulumuza öğrenci alınmaktadır. Son tarih daha sonra duyurulacaktır.

Kontanjan açığı bulunması durumunda:

8.30-12.30 Önkayıt
13.00-15.00 Asil liste nakil kayıt
15.00-17.00 Yedek liste nakil kayıt

Adayların puanlarının eşit olması durumunda sırasıyla: T2, T1, M2, M1, F2, F1, İnk2, İnk1 sınav sonuçları daha yüksek adaya öncelik verilir.

Buna rağmen eşitliğin bozulmadığı durumlarda sırasıyla 8. sınıf Ağırlıklı Not Ortalaması,7. sınıf Ağırlıklı Not Ortalaması, 6. sınıf Ağırlıklı Not Ortalaması yüksek olan adaya öncelik verilir.

Buna rağmen eşitliğin bozulmadığı ve kalan kontenjanın aynı puanda olan
öğrenci sayısından düşük olması durumunda yaşı küçük adaya öncelik verilir.

Şu anda önkayıtlarımız kapalıdır.