Galatasaray Üniversitesi Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı Sonuçları(2019-2020)

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında, 143 mezunumuz arasından 63 mezunumuz Galatasaray Üniversitesi Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavına girmiş; 24 öğrencimiz başarılı olarak asil ve/veya yedek listede yer almıştır.

Bu büyük başarıları için öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Sonuçları görmek için linki tıklayınız.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında şifresiz alandaki bilgilerde öğrenci adı, soyadı yerine okul numarası yazılması uygun görülmüştür.

Halen ÖSYM tercih dönemi devam etmektedir.
Öğrencilerimiz yurt içi ( ÖSYM/ Galatasaray Üniversitesi) ve yurt dışı kabullerini değerlendirerek son seçimlerini yapacaklardır.

Yurt içi üniversite yerleştirme sonuçları ile öğrencilerimizin tercih ettikleri üniversite belirlendiğinde bu bilgiler de internet sitemizde yayınlanacaktır.

Galatasaray Üniversitesinin Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı ile ilgili bilgilere
üniversitenin internet sitesinden ve 2020 Sınav Kılavuzundan ulaşabilirsiniz.

Galatasaray Üniversitesi Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı Sonuçları 2020
İndir (47 kio)