Frankofoni Spor Turnuvası 6-7-8 Nisan 2018

Bu sene dördüncü kez düzenlenecek olan Notre-Dame de Sion Frankofoni Spor Turnuvası 6 – 8 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Amacı, karma takımlar oluşturularak yapılan dostluk maçları aracılığıyla sporun fiziksel ve zihinsel olumlu etkilerinin yanında farklı okul öğrencileri arasında sosyalleşme, dayanışma ve bütünleşme olan Spor Şenliğimiz bu yıl Basketbol Erkek - Kız, Voleybol Erkek - Kız, Masa Tenisi Erkek – Kız, Futsal Erkek, Su Topu Erkek, Yüzme Erkek – Kız, Tırmanma Erkek – Kız, Dans, Satranç branşlarındaki yarışmalara ev sahipliği yapacaktır.

Basketbol Erkek, Voleybol Kız, Futsal branşlarında katılımcı okulların sporcularıyla karma takımlar oluşturulacak, Basketbol Kız, Masa Tenisi Kız – Erkek, Voleybol Erkek, Dans branşlarında ise her takım kendi okulunu temsil edecektir.