FRANKOFONI FESTİVALİ 2022

20 Mart Uluslararası Frankofoni Günü vesilesiyle, her yıl bahar döneminde, tüm mart ayı boyunca Fransız dili ve kültürünü okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinlikler aracılığıyla kutluyoruz.

Disiplinlerarası iletişimi destekleyen bir bakış açısıyla, Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi edebiyat, sanat ve bilimi aynı yelpazade sunan bir dizi etkinlikle Frankofoni Festivali’ni bu yıl da dolu dolu kutluyor :

Program:

Konserler:

Tiyatro gösterileri:

Söyleşi & Konferanslar:

Yarışma :

Medyatek Etkinlikleri :

Pedagojik Etkinlikler:

Frankofoni Festivali kapsamında düzenlenen bu etkinliklere aktif bir şekilde katılan tüm öğrenci, öğretmen ve personelimize yürekten teşekkürlerimizi sunarız.

160 yılı aşkın zamandır, Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi, Türkiye’de Fransız dili ve kültürünün gelişmesine katkıda bulunmakta ve Frankofon nesiller yetiştirmektedir.

Rezervasyon opsiyonu belirtilmemişse etkinlik sadece öğrencilere yöneliktir.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail