Enka Liselerarası 7. Kısa Film Yarışması ve MEF Okulları 2. Kısa Film Yarışmasına NDS Damgası

ENKASELERARASI 7. KISALM YARIŞMASI VE MEF OKULLARI 2. KISALM YARIŞMASINA NDS DAMGASI

Danışmanlığını Cemil Ceylan’ın, yönetmenliğini ise Esen Küçüktütüncü’nün yaptığı “THE OTHERS” filmi, bu yıl 7.si düzenlenen Enka Liselerarası Kısa Film Yarışmasında finale kalan 11 filmden biri olmayı başardı.

Notre Dame De Sion Fransız Lisesi adına yarışan film, 7 Mayısta düzenlenen ödül töreninde toplamda verilen beş ödülden ikisini kazanarak önemli bir başarıya imza attı. “En İyi Senaryo” ve “En İyi Kurgu” dalında ödüle layık görülen “THE OTHERS” seyirciler tarafından da oldukça beğenildi.

Film, 13 Nisan’da ödül töreni düzenlenen MEF Okulları 2. Kısa Film Yarışmasında da ikincilik ödülü kazandı. Öğrencimiz 1000 VOLT POST PRODUCTION’da bir haftalık stajın yanı sıra 750 TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.

Bunların yanı sıra genç yönetmen adayımız Esen Küçüktütüncü, Birikim Okulları’nın düzenlediği «5. Düş Gölgesi Kısa Film Yarışması»nda «Jüri Özel Ödülü»nün sahibi oldu. Kendisine ödülü 21 Mayıs’ta düzenlenecek törenle takdim edilecek.

Öğrencimiz, New York Üniversitesi’nin Amerika’da düzenlediği uluslararası bir yarışma olan GENIUS OLYMPIAD’da da finale kalarak 14 Haziran’da düzenlenecek yarışmada okulumuzu temsil edecektir.