Ekolojik Krizin Ekosistem ve Biyoçeşitlilik Üzerindeki Etkileri

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Sürdürülebilir Yaşam Kulübü ev sahipliğinde 14 Haziran 2021 Pazartesi günü İstanbul’un tarihi okulları ile bir araya gelerek Biyoçeşitlilik üzerine konuştuk.

Konferansta İ.Ü. Cerrahpaşa Üniversitesi Orman Fakültesi Toprak İlmi ve Ekoloji anabilim dalı başkanı Sayın Prof Dr. Doğanay Tolunay iklim değişikliğinin biyoçeşitlilik üzerine etkisi hakkında ufuk açıcı bilgiler verdi. Vermiş olduğu değerli bilgiler için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Organizasyonda bize destek olan Tarihi Okullar Platformu Çevre Eğitimi Çalışma grubundan Sayın Tarcan Tunç Geçgil’e, çalışma ekibine, etkinliğimize katılan Saint Michel, Saint Joseph ve Robert Kolej öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.