Dijital Hikâye Yarışması’nda NDS Hazırlık Sınıfından Bir Öğrencimize Üçüncülük Ödülü

9 Mayıs tarihinde, NDS Hazırlık C sınıfından Elif S., Şişli Terakki Okulları tarafından düzenlenen İngilizce Dijital Hikâye Yarışması’nda üçüncülük ödülü kazandı.

Kazanacağı konusunda çok ümitli olmasa da, Elif eski okulunun düzenlediği yarışmaya katılmak istediğinden bu yarışmaya kaydını yaptırmıştı.

«Animal love, animal rights» (Hayvan Sevgisi, Hayvan Hakları), yarışmanın temasını oluşturuyordu. Katılımcıların bu tema üzerine bir hikâye yaratıp yazmaları ve onu dijital ortamda sunmaları gerekiyordu.

Elif Sayın, powtoon üzerindeki «Life of Milo» (Milo’nun Hayatı) adlı hikâyesiyle 19 katılımcı arasından 3. oldu.

Kendisini içtenlikle kutluyoruz!