Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Türkiye Cumhuriyeti’nin 97. yıldönümüne erişmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz.

Her yıl okulumuzda tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla düzenlediğimiz coşkulu Cumhuriyet Bayramı törenini bu yıl bir arada gerçekleştiremiyoruz.

Birçok istekli öğrenci olmasına rağmen videonun 15 dakikayla sınırlanmasını uygun bulduğumuz için, okuldaki gibi çok sayıda öğrencinin katılımı yerine zorunlu olarak kısıtlı sayıda farklı seviyelerden öğrencinin katkısıyla hazırladığımız CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN videosunu sizlerle paylaşıyoruz.

Videoya katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize içten teşekkürlerimizi sunarız.

Sevgili Öğrencilerimiz,
Laik ve demokratik cumhuriyetimizin koruyucuları, cumhuriyetimizi ileriye taşıyacak kişiler, sizler gibi iyi yetişen, akılcı düşünce ışığında, bilim ve sanatla iç içe bir ortamda kardeşçe yaşayan, çok çalışan ve üreten gençlerdir. Öğretmenleriniz olarak sorumluluğumuzun bilincinde, sizlerin yanındayız ve sizlere güveniyoruz.

Bizlere çağdaş bir ülke armağan eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.