8.Liseler Arası «Münazara A+» Çaylaklar Turnuvası’nda Üçüncülük

Bu yıl, İstanbul Liseleri Münazara Derneği tarafından 8’incisi düzenlenen Münazara A+ Çaylaklar Turnuvası’na, Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi Münazara Kulübü 2 takımla katıldı.

25 ve 26 Ocak tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirilen turnuvada 9. ve 10. sınıflardan öğrencilerimiz İrem A., İlhan D., Batuhan Yusuf G. ve Çağan O. okulumuzu temsil etti.

Öğrencilerimiz; politika, ekonomi, sosyoloji, toplumsal cinsiyet başta olmak üzere birçok alana dair fikirlerini özgürce dile getirerek, verilen konuları rasyonel bir şekilde tartışarak, demokratik bir toplumun gerekliliğini ve bu yapıda bir birey olarak var olabilmenin önemini gösterdiler.

Öğrencilerimiz İrem A. ve İlhan D.’nin takımı, 70’i aşkın takım arasından finale çıkarak 3’üncülüğe layık görüldü.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Derya Onaran’ın danışmanlığında turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.