36.Costa Rica Caretakers Uluslararası Çevre Konferansı

Sürdürülebilir Yaşam Kulübü öğrencilerimiz, uluslararası bir çevre konferansı olan ve her yıl temmuz ayının ilk haftasında gerçekleştirilen "Caretakers of the Environment International’’ konferansına 2016’dan bu yana katılıyor.

4 ile 8 Temmuz 2022 tarihleri arasında 36’ncısı düzenlenen ve Costa Rica’nın ev sahipliğinde hibrit olarak gerçekleştirilen konferansta öğrencilerimiz Beliz A., Ela A., Deniz A., Naz S., Nil Ö. ve Roni K. okulumuzu temsil ettiler.

«Su» temasıyla yola çıkan bu yılki konferansta, katılan ülke temsilcileri Su ve Toplum, Su ve Ekonomi, Su ve Çevre konularında projeler hazırladı. Coğrafya öğretmenimiz Seval Erol’un yönlendirdiği NDS Sürdürülebilir Yaşam Kulübü öğrencileri konferansa iki proje ile katılım sağladı:

Konferans süresince birçok çalıştaya katılan öğretmen ve öğrenciler çevre bilinci üzerine beyin fırtınası gerçekleştirirken, uluslararası bir platformda dünyamızın sürdürülebilir bir geleceğe sahip olması için bir kez daha kenetlendiler.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail