21 Eylül’den itibaren yeni yılın ders programlarına başladık.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının ilk üç haftasında Milli Eğitim Bakanlığımızın açıklamaları doğrultusunda düzenlediğimiz tekrar programı 18 Eylül Cuma günü tamamlandı.
Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, bu süreçte yeni sınıflarına ve çevrim içi derslere uyum sağladılar.
Bir önceki sınıfta okutulan dersler, Talim Terbiye Kurulunun belirttiği önemli konular dikkate alınarak tekrarlandı.
Bir önceki sınıfta okutulmayan derslerde ise müfredatın işlenmesine başlandı.

Bu dönemde yapılan açıklamalarda 21 Eylül’den itibaren belli seviyelerin haftada kısıtlı sayıda günlerde yüz yüze okula gideceği; sürecin takip edileceği ve diğer sınıflarla ilgili duyuruların daha sonra yapılacağı belirtildi.

Çevrim içi derslere devam ederken öğrenci,öğretmen ve velilerimizden geri bildirimleri dikkate alarak programlarda bazı düzenlemeler yaptık. Aynı zamanda ders programlarımızı çevrim içi, hibrit eğitim veya tüm okul yüz yüze de olsa kolaylıkla uygulanacak şekilde adapte ettik. Esnek yapı sayesinde gerektiğinde çok çabuk bir yöntemden diğerine geçebilecek; gerektiğinde farklı seviyeler için birbirinden farklı yöntemleri kullanabileceğiz.

18 Eylül Cuma günü yapılan duyuruda, Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilerin tüm yılın programından sorumlu olduğunu ve ortak sınavların yüz yüze yapılacağını belirtmiştir. Bu ve benzeri konulardaki bilgiler; düzenlenecek metot toplantılarında paylaşılacaktır.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi çalışmalar, sağlıklı günler dileriz.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail