2021 NDS Kurucularına Saygı Ödülleri çalışmaları büyük hızla devam ediyor

Okul Kuruluş günümüz olan 20 Ocak’ta bu yılki sahiplerini bulacak NDS Okul Kurucularına Saygı Ödülleri hazırlıkları yoğun şekilde devam ediyor.

Bu 3. kez düzenlenen bu yarışma 12. sınıf öğrencilerimiz arasında gerçekleşiyor.

6 etik, 6 akademik olmak üzere toplam 12 branşta, öğrencilerimiz, kendileri, arkadaşları veya öğretmenleri tarafından aday gösterilebiliyor. Ardından istekli adaylar jüri önünde kendilerini ve adaylıklarını tanıtıyorlar.
92 gibi rekor sayıda öğrencinin aday olduğu bu güzel organizasyon heyecanla devam ediyor.
Öğrenciler birçok alanda aday olabiliyor ancak tek bir alanda ödül kazanabiliyor.

12. sınıf öğrencilerinin yoğun tempolarının arasında yaptıkları çalışmaları anlatan sunumları büyük bir özenle hazırlaması, jüride öğrenci ve öğretmenlerin birlikte görev alması herkesi çok heyecanlandırdı.

Öğrenci ve öğretmenlerden oluşan jüri üyeleri ve tüm hazırlık aşamasında etkin olan Onur Kurulu bu günlerde çok yoğun bir çalışma döneminde. 21 Aralık tarihinde gerçekleşecek karar toplantısıyla, jüri her dalda bir öğrenciyi ödüle layık görecek. Birbirinden değerli çalışmalar yapan öğrenciler arasından her ödül için bir kişiyi seçmek jüri için kolay olmayacak.

Ödül kazanan öğrenciler 20 Ocak NDS Kurucularına Saygı töreni sırasında açıklanacak.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail