2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yıl Sonu Karne Töreni

2021-2022 eğitim-öğretim yılı ikinci dönemini noktalayan Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi, karne törenini 11. ve 12. sınıflar için 23 Haziran’da; hazırlık sınıfı, 9. ve 10. sınıflar için ise 24 Haziran’da düzenledi.

Tören boyunca, Kurucu Temsilcimiz Soeur Ania, Okul Müdürü Alexandre Abellan, Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi ve müdür yardımcıları, öğretmen, rehber öğretmen, idari çalışanlar eşliğinde öğrencilere takdir ve onur belgeleri sunuldu.

Törenin her iki aşamasında da birbirinden güzen dinletiler yer aldı. Piyanoda Berra Y. (12B) , «Si on chantait» grubu öğrencileri, 9. ve 10. sınıftan okul orkestrasında görev alan öğrenciler törenleri renklendirdi.

Yüksek başarılarından ötürü tüm öğrencilerimizi tebrik eder ve iyi tatiller dileriz.