2019 NDS Liseliler Edebiyat Ödülü’nü Kemal Varol kazandı

18 Ekim 2019 tarihinde, Notre-Dame de Sion Lisesi Gösteri Salonu’nda, Jüri Başkanı Tomris Alpay ve jüri üyeleri, NDS Mezunlar Derneği Lale Murtezaoğlu eşliğinde düzenlenen bir törenle, Kemal Varol, otobiyografik hikâye kitabı « Sahiden Hikâye » ile 6. NDS Liseliler Edebiyat Ödülü’nün sahibi oldu.

Eylül ve Ece, büyük bir başarıyla töreni sundular. Beliz ödül kazanan kitaptan bir bölüm okurken, Zeynep ise ödül sahibine plaketini takdim etti. Bu anlamlı günün sunucuları, jürinin rolünün önemine ve yazara ödüle giden yolu hazırlayan kitabın kapsamına değindiler.

Ardından Diyarbakır’daki bir ortaokulda Türkçe öğretmeni olan Kemal Varol, söz alarak jüriye seçimleri için içtenlikle teşekkür etti ve bu vesileyle salonda bulunan L2 ve L3 öğrencilerinin ve öğretmenlerin sorularını yanıtladı.

Ayrıca yazar, jüri üyelerinin sertifikalarını dağıttı. Ardından okuyucuların kitaplarını imzaladı ve onlarla sohbet etti.