2.Dönem 1. Ortak Sınavlar

Milli Eğitim Bakanlığının 23.03.2021 tarihli İkinci Dönem Sınav Uygulamaları yazısı uyarınca,

• Hazırlık sınıfları, 9.,10. ve 11. sınıflarda ortak sınavlar ertelenmiştir. Bu sınavlar en erken 3 Mayıs 2021 Pazartesi günü başlayacaktır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınavları 29 Mart-9 Nisan tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınav takvimini görmek için tıklayınız.

Sınavlar sırasında birinci dönemde yapılan sınavlarda olduğu gibi sınıflarda normal öğrenci sayısının yarısı bulunacaktır.
(Örnek: 9. sınıflar aynı zamanda 11. sınıfların salonlarını, 10. sınıflar aynı zamanda 12. sınıfların salonlarını kullanacaklardır. 9 A sınıfı sınava geldiği gün, sınıfın yarısı 9A sınıfında, yarısı 11 A sınıfında olacak şekilde sınava gireceklerdir.)
Spor salonları sınav salonu olarak kullanılmayacaktır.
Grande Salle’de normal öğrenci sayısının yarısı bulunacak şekilde planlama yapılacaktır.
Birinci döneme göre farklılıklar ayrıca belirtilecektir.

Sınavlar iki haftaya yayılmıştır.
Sınav döneminde, öğrencilerin okula gelmedikleri günlerin programları öğrencilere gönderilecektir.
5 Nisan Pazartesi günü Paskalya nedeniyle onaylı çalışma takvimimizde ara tatil olarak belirtilmiştir.
Konuyla ilgili sorularınızı ilgili müdür yardımcılarınıza iletebilirsiniz.

Ekler

2.Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi