Yeni üniformalar

Sayın Veli,

Okulumuz 25 yıldır kullanılan, bu nedenle model, kumaş kalitesi ve değişen beğeniler açısından kullanım sıkıntısı yaratan üniformamızı günün koşulları ve öğrencilerin görüşleri doğrultusunda yenilemeye karar vermiştir.

2012-2013 Eğitim - Öğretim yılından itibaren kullanmaya başlayacağımız yeni üniformalarımızın model belirleme aşamasında sınıf temsilcilerimiz ve Okul Aile Birliği kendilerine sunulan örnekler üzerinden farklı zevk ve ihtiyaçlar doğrultusunda seçim yapmıştır. Daha sonra seçilen bu kıyafetler bazı öğrencilerimiz tarafından bir süre kullanarak kontrol edilmiştir.

Uzun bir gözlem ve sosyal tarama sürecinden sonra alınan bu karar ve ilgili çalışmaların iç yönetmeliğimizde yer alan «Üniforma bireyin sorumlulukları ile ilgili davranışını gösterir. Bu nedenle okulumuz öğrencilerinden beklenen, üniforma anlayışına özen göstermeleridir.» kuralını desteklediğine ve siz velilerimizin de bizlerle aynı düşüncede olduğunuza inanıyoruz.

Konuyla ilgili bilgilerinizi ve gereğini rica ederiz.

Yazının devamı ektedir.

Ekler

Moodle Sınav Takvimi TICE (Dijital Ortam Eğitimi Paylaşımları) Veli-Öğretmen Görüşme Günleri E-OKUL web-mail