Yeni eğitim yılı başladı

11 Eylül 2013 günü sabah 8.00’de, lisenin bahçesi bir arı kovanı gibiydi !

Yeni öğrencilerden bazıları birkaç arkadaş edinmiş bile... Bazıları ise, bir köşeye çekilmiş, etrafta olup biteni gözlemliyorlar.

Tekrar buluşmanın sevinç çığlıkları, sarılıp kucaklaşmalar neşeli bir patırtı oluşturuyor.

2013 mezunlarından bazıları, hem hazırlık sınıflarına hem de bu yıl yüklü bir program ve birçok sınavla başa çıkmak zorunda olan son sınıflara destek olmak için gelmişler.

Herkes, her yeni yıl açılış töreninde olduğu gibi İstiklal Marşını söylemeye davet ediliyor.

Müdürümüz Yann de Lansalut, öğrencilerini yazın tadilat gören yeni bahçede ağırlıyor olmaktan çok mutlu; konuşmasında bir Kızılderilinin, kabile şefinden kendisine hayatta başarılı olmanın sırrını anlatmasını istediği bir efsaneye yer veriyor.

Yann de Lansalut, yeni öğretmenleri ve personeli sıcak alkışlar arasında tanıttıktan sonra, sözü Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi’ye bırakıyor.

Suzan Sevgi sırasıyla öğrencilere, çalışma arkadaşlarına ve velilere hitap ettikten sonra, herkese yeni eğitim yılı için en iyi dileklerini sunuyor.

Mikrofonu alma sırası, 2013 mezunu Selin Kaba’ya geliyor. Selin tüm arkadaşlarına, özellikle de 12. sınıflarına desteğini ifade ediyor.

Törenin ardından, sınıf öğretmenleri yoklama yapıp öğrencilerini sınıflarına girmeye davet ediyor.

Hazırlıklar yoklama yapılmasını bekliyor...

Hepinize başarılı bir eğitim yılı dileriz !